Bli qigonglärare du med

På fyra dagar kan även du vara igång och leda egna kurser! Gå Qigong Akademiens intressanta och otroligt pedagogiska utbildning med mycket hjärta! Den bästa och mest givande grundkurs jag gått!

Du behöver inte vilja bli lärare i qigong för att gå denna kurs. Det ville inte jag när jag började men jag visste att jag skulle må så mycket bättre efter dessa dagar! Och det gjorde jag! Andra går kursen för sin egen personliga utveckling eller för att bli bättre rustade att möta sina klienter i olika sorters jobb.

Ordinarie pris för grundutbildningen är 6250 kr. Du kan dela upp investeringen mot en smärre avgift

Kontakta mig omgående vid intresse.
Det jag har insett är att livet ÄR så kort, så om ditt hjärta längtar.. varför vänta? Se TILL att få det som du vill NU.

Fem fristående Grundutbildningar under 2023
Endast via Zoom -  välj mellan nedanstående datum

  • Torsdag - söndag 4-7 maj
  • Torsdag - söndag 15-18 juni
  • Torsdag - söndag 3-5 augusti
  • Torsdag - söndag 7-10 september

    Tider: 10.00-16.00 varje dag.

(Om dessa kurser anordnas på plats någon gång så ordnar du resa, boende och mat själv.)

Du behåller filmerna från alla dagar!

Feedback från en av deltagarna:
På kursen "Grundutbildning Qigonglärare" i augusti (2020), kunde en av deltagarna (56 år) känna stor positiv skillnad redan efter första dagen! i sitt ben, knä och bäcken som varit "felställt" sen födseln och operation för 13 år sedan!

Magi sker fort för många på denna utbildning! Skulle jag räkna upp allt som alla upplever som positiv förändring skulle troligen många av er tvivla Jag rekommenderar alla att gå denna kurs!

Text från Qigongakademiens sida om utbildningen:
"Qigonglärarutbildningen är för dig som vill kunna hjälpa andra människor att läka och utvecklas. För dig som har en längtan efter personlig utveckling och nära möten. Många går utbildningen bara för egen utveckling, rehabilitering och läkning.
Utbildningen är även perfekt som komplement och vidareutbildning för dig som är kroppsterapeut, coach, samtalsterapeut, psykolog, lärare, arbetar inom vården eller på annat sätt arbetar med människor. Utbildningen är också för dig som inte har en tanke på att bli qigonglärare. "

Boka dig via mig omgående vid intresse!

Kontakt

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.