Sagt om mina ...

Qigonglektioner:

Terminskurs, både i lokal och Online:
"Kör 15 min.på morgonen före jobbet. Mindre värk i axlar o mer rörlighet nu än 4 v sen. Känns toppen, tack! /Carina"

***********

"Jag vill bara säga att jag igår gjorde Lyftuppqi-programmet morgon och kväll, och -- vaknade utan bl a värk i övre delen av ryggen!!
Tack igen för inspiration! -- jag gick liksom annorlunda idag, mer avslappnad i axlarna."

***********

"Jag vill absolut ha fler lektioner, jag sov som en stock när jag kom hem"

***********

**Hej Dan! Det här är den bästa resa jag påbörjat i hela mitt liv! Sjävklart väljer jag att fortsätta! Är Anette evigt tacksam för att hon ringde mig den där höstkvällen för två år sedan. Och är också tacksam över att jag mötte dig. Med din värme, kunskap, lyhördhet och trygghet får du mig att våga kasta mig ut i det okända, med nyfikenhet!!

***********

"Stort tack för grundkursen Online i Lyft upp Qi! Den har gett mig väldigt mycket!

Du har varit mycket pedagogisk och byggt upp rörelserna på ett lugnt och systematiskt sätt, det har varit spännande och utvecklande. Jag tänker mig ett träd på vintern med sina kala grenar, som under våren får ljusgröna knoppar, som utvecklas till blad.... Du får oss att tänka , vad är intentionen med detta pass. En gång sa jag, jag vill bli av med en gammal surdeg.... inte trodde jag väl att det skulle bli så Men jag BLEV AV MED DENNA 38 ÅRIGA SURDEG ! Helt otroligt skönt.

Nu ska jag ta itu med nästa surdeg. Genom Qigongen får jag kontakt med surdegar, som jag normalt inte tänker på, men som finns där ändå, och trycker ned min livskvalitet. Jag har också blivit modigare och vågat konfrontera , i detta fall, en bror, som orkade lyssna på det som jag hade skrivit ner och som kunde bemöta detta, utan att slänga på luren.

Ja , jag har stor behållning av dina lektioner och du som person är inspirerande och bra på att lära ut dessa rörelser, som inte är så lätta, som de ser ut . Vi ses på fredag f-m o sen till hösten för nya ”äventyr” , ja så känner jag det!"

***********

Efter Heldag Qigong fick jag dessa mail:

"Tack själv för en, ja helt ‪omvälvande‬ dag, som jag aldrig i min ‪‎livligaste‬ fantasi hade kunnat föreställa mig skulle bli på det här viset. Phu har inte hämtat mig än. Men jag gör som du säger ; andas ut o slappna av...

Jag har aldrig känt på någon kurs jag varit på (har blivit några stycken...) att jag var så ‪befriad‬ från lärar-elev rollen. Tidigare har jag mest velat vara en duktig elev och glömt bort min egen vilja och kunskap. Tappat självförtroendet o tyckt att alla var så mycket bättre än mig och gör jag verkligen rätt....? Lovade nästan mig själv att nu blir det inga fler kurser... Men jag tjuter av ‪tacksamhet‬ att jag hamnade på just DIN "qigongkurs! Tjoohoooo! Ja som du fattar är jag ‪#‎helnöjd‬ med dagen och har inget mer att önska. Anmäler mig till fortsättningen i maj.‪Prestigelöst‬ lockar du fram allas vår livsenergi!! Bara ‪‎superlativ‬ alltså!

Tusen tusen tack för dagen! /Carina"

***********

"Tack för en så fin dag! Den berörde mer än vad man kunde tro - ja så rätt du hade! Jag är så glad att jag var med. Känner mig lätt och pigg! Jag gör några övningar varje dag och mår bra av det. Jag tycker du är proffsig, vet vad du talar om och på ett behagligt sätt."

***********

"Det var en jätteintressant dag! Mkt bättre än vad jag trodde det skulle vara. Fick en ro i kroppen och ett lugn och trodde inte att jag skulle bli så känslomässigt berörd "

***********

"Hej Dan, Tack för en härlig dag! Så skönt och roligt att få frossa i Lyft Upp Qi! Bra upplägg med teori, parövningar och LUQ varvat. Du har en fantastisk förmåga att skapa en avspänd och opretentiös stämning, med mycket humor! Det blev en så kärleksfull stämning i gruppen.Kände mig så lycklig och avspänd efteråt. Sov bättre än jag gjort på länge!"

Behandlingar:

** "Jag provade Qi-ssage häromdagen och fick en trevlig överraskning. Jag är en pragmatiker och även om jag är villig att prova nya saker så är jag en aning skeptisk på de utlovade effekterna på mig. Behandlingen började med ansiktet och huvudet för att fortsätta med ryggen, nacken, benen och fötterna. Då jag slumrade till emellanåt så kan jag ha missat allt som hände men det som jag upplevde var en oerhörd känsla av välbehag och klarhet.

Jag är ganska så medveten om min kropp och kände efteråt att mycket satts igång och att energinivån ökade samtidigt som jag var otroligt avslappnad, en fantastisk kombination. Jag skulle kunna skriva ännu mer men tror att det bästa sättet att förstå Qi-ssage är att uppleva den själv. Den kommer att öka ditt välbefinnande. /Ricardo"

** Hej Dan! Återigen stort tack för i dag. Vad hände egentligen? Jag känner mig ny...annorlunda...upplyft... grundad...lycklig...lätt... På ett annat sätt än tidigare! Det var inte så dramatiskt men det gick djupt in... Är förundrad""

** Jag är så tacksam för behandlingen igår! Och riktigt stolt kan jag meddela att jag verkligen fick det jag bad om: fokus och energi! Med råge. /Frida

** "När jag kom till dig igår så var det enda jag förväntade mig av behandlingen en skön avkopplande stund. Inga mirakel eller ens förbättring utan bara njutning. När jag gick från dig så hade alla mina spänningar i vänster skuldra och axel försvunnit! Trodde att "ett tag på jobbet" och dom är tillbaka- men nej, dom höll sig borta hela dagen. Dessutom svettades(vallade) jag nästan inte på hela dagen ! Något gjorde du verkligen med mig och jag vill gärna komma fler gånger. Tack fina Dan!! Kramar, C"

** "Jag vill absolut komma fler gånger, --- Jag upplevde behandlingarna som väldigt lugnande. Jag blev trött efteråt, men på ett avslappnat sätt. Huvudet snurrar inte lika fort längre och jag känner mig mer harmonisk och eftertänksam än tidigare. Jag tror att behandlingarna i kombination med att jag själv blir mer medveten kommer att minska min stress och ge mig mer balans. Frågorna du ställer gör att jag skiftar fokus (från huvudet till kroppen) och tvingas känna efter. Det gör att jag blir mer delaktig i behandlingen och att jag får ett tydligt eget ansvar. Som jag ser det så är det det viktigaste i hela läkande-processen; att jag kan välja själv att läka."

** En kvinna sa innan behandlingen "- Ja.. jag tror ju inte på sånt här egentligen.." och efter behandlingen, precis innan jag skulle gå sa hon: "Såå om jag skulle vilja ha fler behandlingar, kan jag ringa dig då?" Det kändes som ett riktigt fint betyg tycker jag 🙂

Kontakt

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.