Om Qiharmoni

Jag heter Dan Linnsén och jag bor i Västra Skogen nära Solna. Qigongen kom jag in på våren 2011 då min bror övertygade mig om qigongens förträfflighet.

Att få leda och inspirera andra människor i Qigongprogrammet "Lyft upp Qi" som jag utgår ifrån i mina Qigonglektioner, är det bästa jag gör i mitt liv!

Att få andra att uppleva och vara med om det jag redan har, -bli mer levande, mer medveten och friare. Det är så otroligt fint att uppleva en elev som hittar en skönare känsla i kroppen och blir av med sina spänningar. Att jag dessutom får känna mig lugnare och hålla mig frisk är stort!

Jag har gått dessa Qigonglärar/Qigongterapeutkurser vid Qigongakademien i Stockholm

- Grundkurs Qigonglärare 5 dagar i april 2011

- Årsprogram 1, vidareutbildning Qigonglärare 5 dagar á 4 block under 2011/2012.

- Årsprogram 2, vidareutbildning och handledning för Qigonglärare, 5 dagar á 4 block under 2012/2013.

- Avancerat årsprogram fortsatt vidareutbildning och handledning för Qigonglärare samt Qigongterapeut

5 dagar á 4 block varje år ht 2013- vt 2016,

4 dagar á 4 block varje år ht 2016- vt 2022, jag fortsätter 2022-2023

- Jag har deltagit i ca 12 veckolånga vidareutbildande Qigongevent/kurser utomlands med Qigong Akademien.

Assistentuppdrag

- Jag har varit assistent på ca 90 stycken 4-5 dagars grundkurser för Qigonglärare + assistent på ett flertal helgkurser med Qigong Akademien.

Företagsevent

Jag har genomfört företagsevent för bland annat Estetiska Gymnaiset, Naturskyddsföreningen, Asylbyrån vid två tillfällen, Arkitektfirman Tengbom, If Försäkring , Utsäljeskolan, Reumatikerföreningen Stockholm öppet hus, Kungliga Konsthögskolan med flera.

Access Bars

Bars-utbildningen gick jag i oktober 2011. När jag fick min första barsbehandling på 30 minuter kändes det som jag sovit i 8 timmar i sträck och huvudet var alldeles, alldeles tyst! Det kändes som om hjärnan var rebootad. Kroppen och surret i huvudet var alldeles stilla.

Reiki

Att jag började utforska Reikihealingen var även det min brors förtjänst. Att med urgamla och väl beprövade metoder kunna hjälpa människor att må bättre fort trots att "det inte går utan medicin" som många tror, känns fantastiskt!

Kontakt

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.