Bli qigonglärare

Bli qigonglärare du med

På fyra dagar kan även du vara igång och leda egna kurser! Gå Qigong Akademiens intressanta och otroligt

pedagogiska utbildning med mycket hjärta! Den bästa och mest givande grundkurs jag gått!


Du behöver inte vilja bli lärare i qigong för att gå denna kurs. Det ville inte jag när jag började men jag visste att jag skulle

må så mycket bättre efter dessa dagar! Och det gjorde jag! Andra går kursen för att bli bättre rustade att möta sina klienter i olika sorters jobb.

OBS! För att kunna följa de restriktioner som finns är det nu ett LYSANDE tillfälle till nästan privatlektion med MAX 10 deltagare på varje kurstillfälle!


Ordinarie pris för grundutbildningen är 6250 kr.

Kontakta mig << omgående vid intresse via länken till vänster.


Det jag har insett är att livet ÄR så kort, så om ditt hjärta längtar.. varför vänta? Se TILL att få det som du vill NU! 

Du kan dela upp investeringen i delar mot en smärre avgift.


Grundutbildningar under 2020

Torsdag - söndag 22-25 oktober  (fullbokad)

Torsdag - söndag 5-8 november  (fullbokad)

Torsdag - söndag 17-20 december  OBS! Även via ZOOM


Tider: 10.00-16.00 varje dag

Lokal: Malave Do, Luntmakargatan 94, T-bana: Rådmansgatan

Du ordnar resa, boende och mat själv.


På kursen "Grundutbildning Qigonglärare" i augusti (2020), kunde en av deltagarna (56 år) känna stor positiv skillnad redan efter första dagen! i sitt ben, knä och bäcken som varit "felställt" sen födseln och operation för 13 år sedan!

Magi sker fort för många på denna utbildning! Skulle jag räkna upp allt som alla upplever som positiv förändring skulle troligen många av er tvivla Jag rekommenderar alla att gå denna kurs!


Text från Qigongakademiens sida om utbildningen:

"Qigonglärarutbildningen är för dig som vill kunna hjälpa andra människor att läka och utvecklas. För dig som har en längtan efter personlig utveckling och nära möten. Många går utbildningen bara för egen utveckling, rehabilitering och läkning.
Utbildningen är även perfekt som komplement och vidareutbildning för dig som är kroppsterapeut, coach, samtalsterapeut, psykolog, lärare, arbetar inom vården eller på annat sätt arbetar med människor. Utbildningen är också för dig som inte har en tanke på att bli qigonglärare. "

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera