Presentation av våra behandlingar på retreatet

På retreatet kommer vi sätta upp en lapp med tiderna där ni kan boka in er för behandlingar om så önskas, med Dan, Irina och/eller Helene!

Dan Linnsén

Jag erbjuder tre olika behandlingar
* Qi-Ssage
* Qigong-terapi

* Access Bars

- 30 min eller 45 minuter
1-2 tider på lördag eftermiddag och eventuellt 1 tid på söndag eftermiddag
Allt beror på hur smidigt allt löper under helgen 🙂
Vill du istället boka en tid med mig utanför retreatet går det självklart utmärkt!  Information om vilka behandlingar jag erbjuder:

_________

Irina Sadakova

Jag har en intention med mina behandlingar hela tiden. Den är att hjälpa dig att leva friare och gladare liv där lätthet är din bästa kompis. Är det möjligt? Ja!

Mina behandlingar kombinerar energi- och somatiska metoder med coachingmetoder utvecklade av Milton Erickson.

Men allt börjar med din begäran. Vad är det som du vill ha hjälp med?

På retreaten erbjuder jag:
- Energibehandlingar
- Kombinerade behandlingar utifrån din begäran
En session är ca 40 eller 60 minuter.

Du är så välkommen boka tid med mig!

/Irina

_________


Helene Svärdstål

Jag erbjuder en behandling där jag kombinerar olika tekniker så att vi släpper på blockeringar/mönster /trauman i kropp och själ, aktiverar energin i skelettet och i hela kroppen så att vi kan få ett bättre flöde och jobba oss mot att vi har en hel kropp.

Ofta har vi blockeringar som stökar till det för oss, rent fysiskt och emotionellt ..
Dessa kan komma från händelser vi varit med om, vår barndom, tidigare liv med mera.
Värk och omotiverad trötthet kan vara outtrycka känslor som har fastnat i kroppens cellminne. Det kallas också emotionella blockeringar eller stagnation och skapar stopp i energicirkulationen, som blir smärta eller sjukdom som visar sig först många år senare.

Blockeringar kan uppkomma av jobbiga upplevelser eller trauman i din barndom eller senare i livet, som man inte orkat bearbeta just då. Man klara inte av att känna det jobbiga känslan (ex sorg, rädla, ensamhet, ilska, känsla av värdelöshet) utan flyr och sätter känslorna på paus. Vi samlar på oss hela livet.

I denna behandling kombinerar  jag flera olika behandlingsformer, Access Bars, Reiki, Transfigura kroppsterapi, Bioenergiterapi och intuition för att  vi ska få till det din kropp och själ behöver och är redo för att släppa taget om just nu som hjälp för att komma framåt i din personliga utveckling.

Vi kan även jobba med om du har varit med om nåt traumatisk, som du kanske försökt bearbeta men ändå inte kan släppa taget om utan det kommer upp i dina tankar och du mår dåligt av det ? Begränsar det dig och dina val ?
Det kan bero på att traumat fastnat i cellminnet i kroppen så det kan behövas att rensas energimässigt också. Det kan även finnas gamla känslomässiga sår (från tidigare liv eller detta ) som behöver tas om hand om för att komma vidare i livet

KOPPNING
Koppning är en gammal traditionell beprövad läkekonst som återigen blivit aktuell. Koppningsmassage är väldigt effektiv på spända muskler och bindväv. Jag använder gummikoppor som genom vakuum suger upp huden och så lyfter jag koppan lite och för den över utvalda områden. I förtätad bindväv samlas det mer slaggprodukter, men genom det vakum som bildas under koppning, så ökar blodgenomströmningen, det ökar vätskerörelser och en utrensningsprocess börjar. Blodcirkulationen ökar och bidrar till att transportera bort slaggprodukter i bindväven=detox ! Koppning är även mycket effektivt mot celluliter.

LYMFMASSAGE
Är något jag också brukar erbjuda men då man erbjuder detta på Skeviks Gård så är det sagt att vi inte får konkurrera med dom om behandlingarna.

Kontakt

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.