Team Qiharmoni

Jag har tagit in två härliga Qigonglärare i mitt team för att hinna anordna fler kurser i Qigong! Dessa heter Irina Sadakova och Carola Lassén.

Irina jobbar som assistent på några av mina Qigongklasser och hon är långvarig elev till mig. Ibland leder hon vissa delar av mina Qigongklasser.

Carola följde jag på samma Qigonglärarutbildning i några år och ser fram emot att ha även henne med i mitt team!

Jag tycker det är väldigt kul att ha Irina och Carola med som Qigonglärare på mina terminskurser!

Irina Sadakova

Irina Sadakova heter jag och utövar qigong från 2016. Innan jag kom i kontakt med qigong hade jag tränat yoga i 10 år. Utbildad pedagog, integrative coach, qigongledare och qigongterapeut hjälper jag mina elever att att leva ett lyckligt liv med mer öppet hjärta, nyfikenhet och glädje.

Jag leder qigongkurser, introducerar qigong som en embodiment grund och stresshanteringsverktyg inom utbildning, assisterar qigongkurser hos Dan Linnsén och på Qigong Akademien. Dessutom är jag en associerad qigongledare med Qigong Akademien.

Jag själv är mycket tacksam till qigong som har öppnat mig en hel del universum av välmående på alla plan. Qigong hjälper magiskt med lätthet och flöde i att leva mitt bästa liv. Denna magi vill jag gärna dela med dig från djupet av mitt hjärta.

/Irina Sadakova

Namnlöst

Carola Lassén

Jag heter Carola Lassén. Mitt första möte med Qigong var som sjukskriven för utmattningsdepression. Qigongen blev min livboj och det som gjorde att allt vände. 2015 utbildade jag mig till Qigongledare på Qigong Akademien för att kunna hjälpa andra. Sedan dess har jag haft grupper i Qigong. Genom åren har jag lagt till NIA dans, och andra former av träning som jag upplever kompletterar mitt intresse av det som får mig att må bättre och mitt personliga motto är att söka hälsa. Det jag vill uppnå är en fri kropp och ett fritt sinne.

/Carola Lassén

 

Carola L

Kontakt

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.