Upptäck ditt inre lugn & kraft med Qigong online

Upplev den transformerande vitaliteten med Qigong.

Minskad stress

Förbättrad sömn

Ökad energi

Startdatum 23 januari 2024

10 veckors kurs - Live via Zoom

Vad är Qigong?

Qigong är en tusenårig kinesisk träning som kombinerar mjuka rörelser och meditation för att kultivera och balansera kroppens livsenergi. Lär dig mer om Qigong och dess kraftfulla effekt med min terminskurs via Zoom.

Upptäck fördelarna med Qigong

Från stressreducering till förbättrad flexibilitet och mental klarhet erbjuder Qigong en mängd fördelar för sinnet, kroppen och själen. Upptäck hur den tidslösa Qigongen kan förbättra ditt välbefinnande och immunförsvar snabbt och enkelt.

 

Dan Qigong Stockholm

Kursinnehåll

Du lär dig:

 • Hantera stress
 • En bättre kroppshållning
 • Få mer närvaro
 • Skapa mer lugn för dig själv
 • Stärka immunförsvaret
 • Balansera och fylla på kroppens livsenergi

 

Prova ett pass utan att binda upp dig

Sagt om mina kurser

"Jag vill bara säga att jag igår gjorde Qigong-programmet morgon och kväll, och vaknade utan bl a värk i övre delen av ryggen!! Tack igen för inspiration! Jag gick liksom annorlunda idag, mer avslappnad i axlarna."

Det här är den bästa resa jag påbörjat i hela mitt liv! Sjävklart väljer jag att fortsätta! Jag är också tacksam över att jag mötte dig. Med din värme, kunskap, lyhördhet och trygghet får du mig att våga kasta mig ut i det okända, med nyfikenhet!!

"Du har varit mycket pedagogisk och byggt upp rörelserna på ett lugnt och systematiskt sätt, det har varit spännande och utvecklande. Ja, jag har stor behållning av dina lektioner och du som person är inspirerande och bra på att lära ut dessa rörelser"

"Jag kör 15 min på morgonen före jobbet. Mindre värk i axlar och mer rörlighet nu än 4 veckor sen.
Känns toppen, tack"

Qigong på en sandstrand i soluppgång med Dan Qiharmoni

Detaljer och information

 • Allt spelas in och du har tillgång till inspelningarna till och med 30/6!
 • Klockan 18.45-19.45
 • Qigong passar för alla
 • Gruppstorleken brukar vara ca 15-20 deltagare
 • Passar utmärkt att ge bort som present
 • Prova ett pass utan att binda upp dig - 190 kr
 • Jag tar emot ePassi, Edenred och Wellnet friskvård
 • 10% rabatt om du är arbetslös, senior, student, förtidspensionär föräldraledig eller sjukskriven. Intyg krävs
 • Rabattkod vid bokning: 10procent
 • Läs mer om kursen här: Qigongkurs online

 

Prova ett pass utan att binda upp dig