Behandling

Qi-ssage - Access Bars - Qigongterapi

(fotograf Fredrik Norberg)

Varför fortsätta vänta på att må bättre?

Jag har oftast inga fasta tider för behandling så längtar du efter att boka en tid, skicka flera dagar och tider som förslag så ska jag se om vi kan pussla ihop en sessionstid, eller två! Ibland lägger jag ut tider/enstaka rabatter på Facebook så "gilla" gärna min sida för uppdatering kring det.


Bara för dig som VILL komma vidare i livet!

Scrolla ned för mer information om behandlingarna. 


Jag tar Actiway och Friskvårdskuponger (endast för behandlingar.)  Boka din behandling nu! 

Vi kan vara hemma hos mig i Västra Skogen, 6 min från t-bana Västra Skogen. Adress fås vid bokning. Vid behandling vid Odenplan i Stockholm city tillkommer 188 kr i lokalhyra. Energibehandling via ZOOM/Skype/mobil går också bra!


Första gången: 80 minuter behandling = 990 kr

Bokar du fler tillfällen investerar du endast 890 kr för 75 minuters behandling

45 min = 690 kr

Qigongterapi är det som är populärast just nu Boka in dig nu och få det mer som du vill ha det i ditt liv!
Se mina villkor: Full prislista/villkor finns här.


Välkommen med din bokning NU! Adress fås vid bokning.

Avbokning senast 24 timmar före behandlingstid, annars utgår full avgift. Vid sjukdom krävs intyg. 
Välkommen!  /Dan  0739 - 82 47 84

Mål med mina behandlingar

Mitt mål är att det ska krävas kortast möjligast tid för att du ska känna att behandling/en/arna hjälper och att det är i samklang med dig som jag behandlar, där du tänker igenom innan vad du VILL med behandlingen :)
Det är ingen vanlig "spa-behandling" jag utför så du ska vara beredd på att göra en del jobb själv hemma mellan gångerna vi ses. Erfarenhetsmässigt blir det snabbare resultat då!  Många av mina klienter blir förvånade hur snabbt det kan gå att släppa gammalt bagage!


Man kan ofta känna ett behov av "städning," uppfräschning eller få en boost för att bli piggare. Där brukar jag också

kunna hjälpa till!

Nyfiken på vad andra tycker om mina behandlingar?

Läs här >>>


Qi-Ssage (chee-sasch)

Som en av få i Sverige kan jag erbjuda en behandling som kombinerar Qigong och massage! = Qi-Ssage

Genom att fokusera på de viktigaste 'akupunkturpunkterna' balanseras och ökar flödet av livsenergi i kroppen. Detta görs genom inte bara med fysisk stimulans utan också delvis genom kraften i sinnet , eller medvetenhet , och viktigast av allt, den villkorslösa kärleken.


Hur Qi ~ Ssage verkar

Det finns tolv stora energikanaler i kroppen och hundratals energipunkter över hela kroppen. Genom små cirkelrörelser med tummar eller pekfingrar på några av de viktigaste punkterna påverkas balansen och flödet av kroppens livsenergi.


Qi ~ Ssage kan ge:

- Lindring av stress, värk och smärta

- Avslappning i hela kroppen

- Vitalisering av kropp och själ

- Förbättring och balansering av flödet av energi i kroppen

Access Bars


Hur skulle det vara om du slog upp portarna till att vara allt det du har bestämt inte är möjligt för dig att vara?


Bars är en fantastiskt behaglig och avslappnande process, som utan någon ansträngning tar bort begränsningar på alla områden i ditt liv. Efter sessionen känns det allt från som om du precis har fått ditt livs bästa massage – till att hela ditt liv förändras till det bättre med fullkomlig lätthet.


Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och trosuppfattningar vi har eller har haft om någonting. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp, sexualitet…


Det är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen. Många upplever att tankebruset tystnar, att de sover djupare och att deras relationer förbättras. Bars används även mot stress och kronisk värk.Qigongterapi

Även här använder jag Qi, livsenergin för att lösa upp blockeringar i kroppen. Här går jag ännu mer på intuition och känsla för vad du som mottagare behöver få hjälp med. Jag blandar ibland de tekniker jag lärt mig. Här kan du stå, sitta eller ligga ner under behandlingen. Kom och bli förvånad hur snabbt det kan gå att släppa smärta, stelhet och gamla sura surrande tankar!

 


Distans-healing

Jag ringer upp och det optimala är att du har högtalartelefon eller ett headset. Du kan stå, sitta eller ligga ner under behandlingen.