Sagt om mina ...

Sagt om mina ...

Qigonglektioner:


Efter Heldag Qigong fick jag dessa mail:


** Tack själv för en, ja helt ‪omvälvande‬ dag, som jag aldrig i min ‪‎livligaste‬ fantasi hade kunnat föreställa mig skulle bli på det här viset. Phu har inte hämtat mig än. Men jag gör som du säger ; andas ut o slappna av...

Jag har aldrig känt på någon kurs jag varit på (har blivit några stycken...) att jag var så ‪befriad‬ från lärar-elev rollen. Tidigare har jag mest velat vara en duktig elev och glömt bort min egen vilja och kunskap. Tappat självförtroendet o tyckt att alla var så mycket bättre än mig och gör jag verkligen rätt....? Lovade nästan mig själv att nu blir det inga fler kurser... Men jag tjuter av ‪tacksamhet‬ att jag hamnade på just DIN "qigongkurs! Tjoohoooo!

Jag hittade en del av mig själv i lördags som jag verkligen gillar och som varit borta några år!!! Blir så himla ‪ivrig‬ och vill ha meeeeeer!! Ja som du fattar är jag ‪#‎helnöjd‬ med dagen och har inget mer att önska. Anmäler mig till fortsättningen i maj.

‪Prestigelöst‬ lockar du fram allas vår livsenergi!! Bara ‪‎superlativ‬ alltså!

Tusen tusen tack för dagen! /Carina"


** "Tack för en så fin dag! Den berörde mer än vad man kunde tro - ja så rätt du hade! Jag är så glad att jag var med. Känner mig lätt och pigg! Jag gör några övningar varje dag och mår bra av det. Jag tycker du är proffsig, vet vad du talar om och på ett behagligt sätt."


** "Det var en jätteintressant dag! Mkt bättre än vad jag trodde det skulle vara. Fick en ro i kroppen och ett lugn och trodde inte att jag skulle bli så känslomässigt berörd "


* "Hej Dan, Tack för en härlig dag! Så skönt och roligt att få frossa i Lyft Upp Qi! Bra upplägg med teori, parövningar och LUQ varvat. Du har en fantastisk förmåga att skapa en avspänd och opretentiös stämning, med mycket humor! Det blev en så kärleksfull stämning i gruppen.Kände mig så lycklig och avspänd efteråt. Sov bättre än jag gjort på länge!"


Terminskurs:


"Kör 15 min.på morgonen före jobbet. Mindre värk i axlar o mer rörlighet nu än 4 v sen. Känns toppen, tack! /Carina"


* "Jag vill bara säga att jag igår gjorde Lyftuppqi-programmet morgon och kväll, och -- vaknade utan bl a värk i övre delen av

ryggen!! Tack igen för inspiration! -- jag gick liksom annorlunda idag, mer avslappnad i axlarna."


* "Jag vill absolut ha fler lektioner, jag sov som en stock när jag kom hem"


* "Jag tycker att det var mycket givande att komma på Qigong dag hos dig! Tack för det! Det märktes att du brinner för det. Härligt!

Behandlingar:

** "Jag provade Qi-ssage häromdagen och fick en trevlig överraskning. Jag är en pragmatiker och även om jag är villig att prova nya saker så är jag en aning skeptisk på de utlovade effekterna på mig.

Behandlingen började med ansiktet och huvudet för att fortsätta med ryggen, nacken, benen och fötterna. Då jag slumrade till emellanåt så kan jag ha missat allt som hände men det som jag upplevde var en oerhörd känsla av välbehag och klarhet.

Jag är ganska så medveten om min kropp och kände efteråt att mycket satts igång och att energinivån ökade samtidigt som jag var otroligt avslappnad, en fantastisk kombination.

Jag skulle kunna skriva ännu mer men tror att det bästa sättet att förstå Qi-ssage är att uppleva den själv. Den kommer att öka ditt välbefinnande. /Ricardo"

** Jag är så tacksam för behandlingen igår! Och riktigt stolt kan jag meddela att jag verkligen fick det jag bad om: fokus och energi! Med råge. /Frida


** "Själva behandlingen var väääldigt avslappnande! Jag kände att qi-ssagen släppte spänningar och att det blev mer mellanrum mellan kotorna i nacke och ryggrad. Efter behandlingen så kändes det inte längre som något "hängde" runt min nacke eller att ngn hade satt en fot mellan skulderbladen. Allt det var borta! På morgonen efter känner jag mig mycket pigg trots att jag sov endast 6 timmar! Det känns även som jag varit ledig i flera dagar från jobbet trots att det var bara en dag. /Jasmin

** "När jag kom till dig igår så var det enda jag förväntade mig av behandlingen en skön avkopplande stund. Inga mirakel eller ens förbättring utan bara njutning.

När jag gick från dig så hade alla mina spänningar i vänster skuldra och axel försvunnit! Trodde att "ett tag på jobbet" och dom är tillbaka- men nej, dom höll sig borta hela dagen. Dessutom svettades(vallade) jag nästan inte på hela dagen ! Något gjorde du verkligen med mig och jag vill gärna komma fler gånger. Tack fina Dan!! Kramar, C"

** "Jag vill absolut komma fler gånger, --- Jag upplevde behandlingarna som väldigt lugnande. Jag blev trött efteråt, men på ett avslappnat sätt. Huvudet snurrar inte lika fort längre och jag känner mig mer harmonisk och eftertänksam än tidigare. Jag tror att behandlingarna i kombination med att jag själv blir mer medveten kommer att minska min stress och ge mig mer balans. Frågorna du ställer gör att jag skiftar fokus (från huvudet till kroppen) och tvingas känna efter. Det gör att jag blir mer delaktig i behandlingen och att jag får ett tydligt eget ansvar. Som jag ser det så är det det viktigaste i hela läkande-processen; att jag kan välja själv att läka." 

**  "Tack för  en fantastisk upplevelse - och du gav mig verkligen avslappning och energi och sen också tips och praktiska övningar. Det var verkligen givande!" /Ingrid, som fick en behandling + kort qigongövningslektion

** En kvinna sa innan behandlingen "- Ja.. jag tror ju inte på sånt här egentligen.." och efter behandlingen, precis innan jag skulle gå sa hon: "Såå om jag skulle vilja ha fler behandlingar, kan jag ringa dig då?"

Det kändes som ett riktigt fint betyg tycker jag :)

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera